Τα επίπεδα φύλλα GRP είναι ένα απίστευτα ευέλικτο προϊόν που χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές όπου τα συμβατικά υλικά αποτυγχάνουν.

Μπορούν να κατασκευαστούν ώστε να πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές και πρότυπα, όπως: Αυτόσβεστα, υψηλή αντοχή σε κρούση, πολύ ελαφριά, προστασία από τον ήλιο (UV), κτλ. Τα επίπεδα φύλλα GRP μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως:

  • Επίπεδα φύλλα ψυκτικών θαλάμων. Συνήθως κατασκευάζονται σε 2χιλ πάχος αλλά μπορούν να κατασκευαστούν και σε οποιοδήποτε άλλο πάχος.
  • Διαφώτιστα φύλλα. Επίπεδα ή τραπεζοειδή, για οροφές θαλάμων ή κτιρίων. Επιτρέπουν να περνά στο εσωτερικό το φυσικό φως.
  • Φύλλα αντιβακτηριδιακά, αντιμικροβιακά, κτλ κατάλληλα για επένδυση τοιχοποιίας σε νοσοκομεία, κουζίνες, κρεοπωλεία και γενικά σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος .
  • Επίπεδα φύλλα για κάλυψη κτιρίων (πρόσοψη ή πλαγιοκάλυψη).

Μπορούμε να παράγουμε Φύλλα GRP ή πάνελ επένδυσης GRP σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα.

Τα επίπεδα πολυεστερικά φύλλα GRP είναι εξαιρετικά δυνατά και ανθεκτικά (δεν αλλοιώνονται, δεν σκουριάζουν, ούτε διαβρώνονται) διατηρώντας ταυτόχρονα την ελκυστική τους εμφάνιση για πάρα πολλά χρόνια.