Η GRP HELLAS σχεδιάζει, και κατασκευάζει δεξαμενές χημικών (chemical tanks) προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και ανάγκες του πελάτη.

Οι δεξαμενές είναι οι πλέον κατάλληλες για την χημική βιομηχανία. Ως ο κορυφαίος κατασκευαστής δεξαμενών χημικών, συνδυάζουμε την τεχνογνωσία με τις γνώσεις και την πολυετή εργασιακή εμπειρία.

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στη χώρα, η GRP HELLAS μπορεί να κατασκευάζει δεξαμενές αποθήκευσης χημικών ενισχυμένες με υαλοβάμβακα σε οποιαδήποτε, προδιαγραφή γρήγορα, οικονομικά και εγγυημένα. Οι οξύμαχες δεξαμενές κατασκευάζονται στην χώρα μας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της βιομηχανίας. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε το σχεδιασμό των δεξαμενών χρησιμοποιώντας ειδικά προγράμματα στατικών μελετών και προσομοιώσεων (stress test), λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους τοπικούς εξωτερικούς παράγοντες (πχ σεισμικότητα περιοχής, ταχύτητες ανέμων, υπέδαφος, κτλ) σε συνδυασμό με τους αυστηρότερους κανονισμούς πολυεστερικών κατασκευών με κυριότερους τους: ASTM D 3299, ASTM D 4097, PS 15-69, SPI’s Quality Assurance Report, RTP-1 Specification, Μ1, ΙΜΟ standards, κτλ ή όποιον κανονισμό θεωρεί ο πελάτης καταλληλότερο.H χημική βιομηχανία επεξεργασίας, Με τα διαβρωτικά περιβάλλοντά της, έχει πολλές εφαρμογές για ειδικές δεξαμενές χημικών σε ένα εξαιρετικά διαβρωτικό περιβάλλον.

Οι δεξαμενές αποθήκευσης χημικών προϊόντων χρησιμοποιούνται για χημικές ουσίες σχεδόν σε κάθε βιομηχανία, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν καυστικά ή διαβρωτικά χημικά.

Οι πολυεστερικές δεξαμενές FRP είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για αποθήκευση σε μια σειρά χημικών όπως: Λευκαντικό, υδροξείδιο νατρίου, υποχλωριώδες νάτριο, θειικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ, καυστική σόδα, καθώς και άλλες επιθετικές χημικές ουσίες.

Η GRP HELLAS παράγει προσαρμοσμένες, ειδικές δεξαμενές αποθήκευσης & παραγωγής χημικών που είναι:

  • Ανθεκτικές στη διάβρωση
  • Ανθεκτικές στη θερμοκρασία
  • Αυτόσβεστες
  • Έχουν Χαμηλό βάρος

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το έργο, η GRP HELLAS φέρνει μηχανική παγκόσμιας κλάσης σε κάθε έργο και προσφέρει άνευ προηγουμένου ικανότητα παραγωγής ποιοτικών, πολύπλοκων έργων με την ταχύτητα που απαιτεί η σύγχρονη βιομηχανία χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα ή την ασφάλεια.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε δεξαμενές αποθήκευσης χημικών σε ένα ευρύ φάσμα σχημάτων, μεγεθών και διαμορφώσεων. Παρότι η πλειονότητα αυτών των δεξαμενών είναι κυλινδρικές, η GRP HELLAS μπορεί να κατασκευάσει και ορθογώνιες ή σε άλλα προσαρμοσμένα σχήματα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χώρου των πελατών μας.

Προσφέρουμε εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευές, τροποποιήσεις και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό και την κατασκευή δεξαμενών αποθήκευσης χημικών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!