Η GRP HELLAS κατασκευάζει πολυεστερικές δεξαμενές ιχθυοκαλλιεργειών & υδατοκαλλιέργειας, δεξαμενές νερού, ενυδρεία και λίμνες ψαριών.

Διαθέτουμε ποικιλία καλουπιών σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και επίσης ειδικευόμαστε στην ειδική κατασκευή σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Έχουμε το προσωπικό, τις εγκαταστάσεις και ξέρουμε πώς να κατασκευάσουμε τις δεξαμενές που χρειάζεστε σε οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα ή ποσότητα.

Οι δεξαμενές για ιχθυοκαλλιέργειες είναι κατάλληλες για γόνο, τροφή – φυτοπλαγκτόν, γεννητόρων, προ-πάχυνσης, πάχυνσης, κτλ και οι πρώτες ύλες συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας τροφίμων.

Οι κυκλικές δεξαμενές και οι ορθογώνιες δεξαμενές προσφέρονται σε μια επιλογή μεγεθών και διαστάσεων για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Η μεγάλη διάρκεια ζωής βοηθά τους πελάτες μας στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας να έχουν παραγωγικές και οικονομικά αποδοτικές δραστηριότητες. Οι κορυφαίες δεξαμενές ιχθυοκαλλιεργειών ενισχυμένες με υαλοβάμβακα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις περισσότερες εταιρίες ιχθυοκαλλιέργειας σε όλη τη χώρα.

Μπορείτε να βασιστείτε στη σωστή κυκλοφορία του νερού, στον έλεγχο ροής και στους σωστούς εσωτερικούς χώρους με αψεγάδιαστη λεία εσωτερική επιφάνεια.

Καθώς το κάθε προϊόν είναι χειροποίητο, μπορούμε να το προσαρμόσουμε στις μοναδικές σας ανάγκες.

Πλεονεκτήματα των Πολυεστερικών δεξαμενών για ιχθυοκαλλιέργειες:

  • Κατασκευάζονται με εξαιρετικές ρητίνες διατηρώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για τη διασφάλιση της μακροζωίας των προϊόντων σας.
  • Επιλογή διαφόρων μεγεθών και διαστάσεων με ειδική προσαρμογής όπου απαιτείται.
  • Δυνατότητα παραμετροποίησης με κουτιά, φίλτρα, θύρες προβολής, καπάκια, σωλήνες αποστράγγισης, κεκλιμένα δάπεδα, διαφράγματα, μόνωση, ενισχυμένα δάπεδα, πόδια, διαδρόμους, σκάλες, συνδέσεις PVC, κ.λπ.
  • Οι ελαφριές δεξαμενές μειώνουν τα έξοδα αποστολής καθώς επίσης διευκολύνουν τη γρήγορη και οικονομικότερη εγκατάσταση.
  • Οι δεξαμενές είναι έτοιμες για χρήση μόλις φτάσουν στο χώρο σας.
  • Εξαιρετική αντοχή με μειωμένα έξοδα συντήρησης και επισκευής.

Εμπιστευτείτε την υπηρεσία προληπτικής συντήρησης δεξαμενών με τακτικούς ελέγχους για την παρακολούθηση και διαχείριση των δεξαμενών.
Επίσης παρέχεται και υπηρεσία έκτακτης συντήρησης με συνεργείο που μεταβαίνει στον χώρο σας για επισκευή.