Κατά τη διάρκεια των ετών έχουμε κατασκευάσει μια πλειάδα διακοσμητικών προϊόντων κυρίως για εξωτερικούς αλλά και για εσωτερικούς χώρους.

Οι κατασκευές περιλαμβάνουν κυρίως γλάστρες, ζαρντινιέρες, πάγκοι, παγκάκια, τραπέζια, διαχωριστικά, κτλ, καθώς και είδη διακόσμησης κήπου.

Οι πολυεστερικές γλάστρες και οι ζαρντινιέρες θα δώσουν στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησή σας μοναδική ομορφιά και ασύγκριτη διάρκεια ζωής είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, είτε για εστιατόριο είτε για οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.

Είμαστε μια επιχείρηση που εστιάζει στον πελάτη, και ως εκ τούτου ο πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η διατήρηση υψηλού επιπέδου ποιότητας στα προϊόντα μας. Εκτός από αυτό, πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και συνεπώς συνεχίζουμε διαρκώς την τεχνολογική αναβάθμιση μας καθώς και όλων των υποδομών μας, ώστε να μπορούμε να είμαστε σύμφωνοι με τις ανάγκες της αγοράς.

Φροντίζουμε να ελέγξουμε τα προϊόντα για το φινίρισμα και το σχεδιασμό τους πριν από την τελική αποστολή στον πελάτη.

Όλες οι παραγγελίες και οι εργασίες κατασκευής πραγματοποιούνται εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου, χωρίς συμβιβασμούς προς την ποιότητα.